Tävlingen!



(Brist på bilder så blir en Champinjon på bild;D)

En presentationsrunda i championklassen innebar krig och en demolerad vadmuskel! Men efter lite tejp, alvedon och tigerbalsam var det ut och köra järnet i semifinalen, där jag inte kände av min skada ett dugg! Önskar att jag hade gjort det, så jag kunde skylla min sistaplats i Champion på någonting annat än det faktum att jag inte är tillräckligt bra. Men det finns inte så mycket mer att göra än att ge järnet och träna satan i det, även om jag mycket hellre hade velat se mig själv i Superstar 16+ klassen denna terminen. Ett helt fantastiskt motstånd hade jag som togs hem av ingen mindre än min goa tränare Soffipropp =) Grattis bästa du!



För att återgå till mina resultat - en 5e plats i par kan numera verkligen ses som min parplacering. Men till skillnad från dem andra gångerna jag kommit femma i pardisco så gav denna inte så mycket mer än just en finalplats. Pricken mot superstar låg på plats nummer 4 och därför lämnade vi arenan med aningen sura miner när vi vet att nästa tävling också kommer vara i Starklassen. Surt, men det är bara att göra't!




Meeeen.... För att sluta bita i det sura äpplet. Synchronized, fantastiska Synchronized - på en ANDRAPLATS!? Vilket innebär ett säkrat kort mot EM och sju glaaa'a Helsingborgare som ska få representera Sverige i grannlandet på Europamästerskapen till sommaren! :) Wii! Skönt att någonting fick väga upp de övriga resultaten! (på bilden saknar vi vår snygga gammelsmurf, men så här såg tjejernas kläder ut iallafall!)




Och vet ni? Den här mannen gick ut på golvet och var snyggast och glittrigast på hela tävlingen. När jag såg honom dansa idag insåg jag varför han är min stora idol. Snurrar, hopp och blickar som får alla flickor att smälta, det är min Peter det! Och det finns faktiskt ingen som kan mäta sig med honom! =) Ett silver plockade han med sig hem och jag är så stolt över att kunna kalla honom för min tränare! Det vet jag mååånga som håller med om! Vi älskar dig! =D

Glöm inte!

Frågestunden håller fortfarande på! ;D Och jag gillar att ni ställer frågor - vad det än gäller! Superkul! Jag besvarar allting när jag kommer hem på söndag och det är även då jag kommer sätta igång med lite aktivitet här så FORTSÄTT FRÅGA!
KRAAM! <3

Dags att avslöja... :)

Glömt att meddela detta offentligt på bloggen, men ni som har mig på facebook har redan fått lite sneak peak på min lilla hemlighet. Jag har äntligen skaffat pojkvän! :) Och inte nog med det, vi har redan blivit sambos! Han bor hemma hos mig, mamma och pappa och vi trivs så himla bra tillsammans. Han kommer överens med hela familjen och trots vår åldersskillnad lever vi ett idealförhållande! Mina vänner, låt mig presentera min underbara målvakt Thomas Ravelli!



Vi kollar Melodifestivalen tillsammans! (Heja Ulrik! :D)


Vi duschar tillsammans!


Vi till och med sover tillsammans! :)



Så, skönt att äntligen kunna dela med mig om livet som sambo med en proffsfotbollsspelare. Ni kommer att se mig i nästa säsong av "Svenska Hollywoodfruar" som kommer byta namn till "Svenska fotbollsveteranfrugar". Lyxlivet i Påarps vackra landskap ihop med en man med rejäla klämringskopplingar är f-a-b-u-l-o-u-s!

FRÅGESTUND

JAG ÄR REDO. BRING IT! ;-)
Ska försöka bli betydligt mer aktiv på bloggen än vad jag är nu. JAG LOVAR! Min Iphone-app ska utnyttjas till max så vi börjar med en hederlig frågestund! Har redan fått två frågor på andra inlägg som jag också passar på att besvara när jag känner att det räcker - shoot! :D


Mhahahha

Det vankas tävling!

Helgen har jag spenderat nästan uteslutet hos fina familjen Kjärsgård. Det har varit supermysigt även om vi kanske inte fått så mycket gjort på dräkterna som det var tänkt! Men trevligt har vi haft iallafall! ;)


Idag blev det långträning med Synchronized! Grupp, par och singel fick ordentliga genomkörare och jag börjar bli mer och mer taggad inför lördag! Nu ska jag fortsätta med min powernap och senare blir det städning av rummet + stenlimning. Imorgon bär det upp tidigt mot gymmet för magpass och jag flyttar in hos Petrus igen ;D



Btw kolla storhuvudet på bilden hahaah


Thomas Ravelli in le house #1

Thomas chillar med mamsen

En bästa vän utan dess like



Inga ord kan förklara min kärlek till denna pojke. Klicka här för att komma till ett inlägg han skrev om mig häromdagen som fick tårarna att rinna. Jag älskar dig massvis på alla plan, på precis alla sätt som det går. Ibland känns det som jag inte klarar mig utan dig!! Tack <3

Make up store



Lyssnar på Usher, leker med smink, städar rummet och ska snart stiga i säng inför en lång morgondag med träning och plugg i mänger!



Jag håller tummarna för alla dansare som är och tävlar regionstävling idag. Är så nyfiken så det finns inte!

Klant!

Jag var sååå säker på att min danslektion började NU och inte för en timme sen. Det trots att jag haft lektionen två ggr innan men nej så klantig jag är! :( Skäms!

Idag har jag slitit i skolan, träffat Peter en snabbis, lämnat dräkt + stenar hos sömmerskan och ska snart sätta igång med pluggandet! Nästa vecka avlider jag förmodligen så mycket jag har i skolan. Herregud ge mig lov snart innan jag stryper mig själv!


Fiffloff <3

Läste precis ett sött inlägg av min fina Fiffi! Tack gos för dina fina ord jag hade dött utan dig också! <3

Det är skam att bilderna som finns på oss tillsammans enbart är jävligt snuskiga och äckliga. Men kärlek till dig ändå! ;) <3

Champion

Igår fick jag ett helt fantastiskt besked. Jag och Peter stod i danssalen och körde våra danser när Mats kom in och berättade för mig att jag under terminen ska tävla i Championklassen! Jag kommer alltså att möta 11 av Sveriges absolut bästa discodanstjejer över 16 år för att tävla om platser till EM i Juli. Helt otroligt. Jag är livrädd och MÅSTE börja stretcha ordentligt annars har jag absolut ingenting att komma med. Nervös tjej!! Kul och läskigt på samma gång!
Btw säg hej till Fabio <3

Jag just nu...

Hahahaha

.


Never look back.

Bortsett från en konstig med förlorat hopp om min generation så har min kväll varit super ;D Skolan bjöd ju faktiskt på både pizza och häng med goa bruttor också! Ikväll har jag haft en lektion tillsammans med Rebecka där vi tränat 8-12 åringar i disco - hur söta och duktiga som helst! Det är så kul att få jobba med nånting man älskar :D
Imorgon har jag studiedag och jag ska faktiskt plugga järnet för vi har så mycket att göra. Helgen bjuder på uppträde på Bahnof, sleepover med världens gosigaste, audition, sykväll med min fina dansgrupp, jobb och träningar! :)


Nu ställer jag in siktet framåt och struntar i vad andra säger och tycker om mig. Jag är den jag är och jag duger! =) Låt inte småstrunt få dig ur fokus!
RSS 2.0