Att få en kick i röven!

Nu menar jag ju självklart inte bokstavligen.. Det vore inte så trevligt! Men annars är själva meningen i ordspråket jävligt bra!

Jag vet inte hur många gånger jag suttit om kvällarna och bara klankat ner på mig själv. Aldrig i hela mitt liv har jag kunnat säga till mig själv "du är bra My" utan mitt tänk har hela tiden varit "du är inte bra, för hon gör det bättre". För att försöka trösta mitt pessimistiska tänkande har jag grämt mig till andra personer som hela tiden försökt uppmuntra mig och mantra in att "jag är duktig, jag är bra" men det har bara hjälpt för stunden. Nästa kväll sitter jag där igen, lika dyster och arg som dagen innan på mig själv!


Men så plötsligt började jag gräma mig för en mycket speciell vän. Istället för att försöka uppmuntra mig säger han något i stil med "gå och göm dig under täcket då om du nu är en sån förlorare och så dålig som du säger". Jag blev både chockad och arg, hur fan kunde man säga så?! Faktum är att dem orden lyfte mig så otroligt mycket. Kanske inte för stunden, för vi började bråka och jag blev fly förbannad. Men dagen efter ville jag minsann bevisa att jag inte är någon förlorare och jag fick en helt annan syn på min träning och framförallt mig själv! Nog att Patric varit en bra förebild för mig ända sen första gången vi snackade, men efter det där ser jag upp till honom på ett helt nytt sätt. Det finns ingen så envis, så självsäker och så villig mot sitt mål som honom. Tre egenskaper som kommer ta honom till toppen, och som jag avundas att jag inte äger själv i den utsträckningen! Men det ska jag jobba på, och det borde ni med göra! :) Patric Lindvall Björkqvist gott folk!

Det finns ingen anledning att deppa för att det gått dåligt på en träning eller man fått ett dåligt resultat på en tävling, det är bara att resa sig igen! ;-) Att deppa hjälper inte alls, men att träna och ställa sig på fötterna igen gör!

Tro på er själva och ta ingen skit!

Så en sån här kick ger jag er ALLA rätt i krysset ;-)


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0