ye ye ye

Försov mig, hade två lektioner, lämnade CV på två ställen, fikade med Peter, fikade med Sanna och Nathalie, skivstångpass med Sanna, teknikträning en timme, lämnade in telefonen, pluggar! :) Flitig chey!


He gave you a gift. Use it

Dans dans dans

Har haft en otroligt mysig helg! Idag körde jag ut min singel riktigt ordentligt för första gången med alla nya ändringar :) Jag vet inte vad det var idag men det var SÅ. JÄVLA. ROLIGT! Jag var verkligen genuint glad genom hela rutinen och det var snarare roligt än jobbigt! Såklart massa som ska jobbas upp innan tävlingarna sätter igång, men att känna den där fantastiska känslan av total lycka när man dansar var underbart :) Är så taggad inför en kul termin!

Varför, autocorrect?!

Landskrona

Nu är jag, Peter och Miranda påväg till Linn i Landskrona för myskväll! Dagen har bestått av infomöte på dansskolan där vi sminkat och fixat hår på elever!

P:K

Även om jag är bråkig, jobbig, klängig, envis och tjurig ibland hoppas jag du förstår hur mycket jag älskar dig!

Favorithemsida

http://prinsdaniellookingatthings.tumblr.com/
check it out! ;)

Swarovski

Igår landade återstående 3 av 6 paket swarovski i min brevlåda! Med alla stenar på plats kan jag inte längta mer efter att dräkten kommer hem! :)

Dirty dancer

Bortsett från ett djävulskt försenat tåg har dagen börjat bra! Gick upp tidigt nog att hinna med en rejäl städning av rummet, frukost och en låååång dusch :) riktigt skönt! Nu smiter jag snart in på tok för sent till min idrottslektion men det gör inget - jag är glad idag! Kram:)

damn guuurl

Slappt!

Efter att ha stannat kvar en stund efter skolan med mina snygga chicks spenderade jag tre timmar på F&S! Teknikträning + freestyleträning + mage blev det idag :) nu nalkas en powernap, städning och plugg!

Chill

Haft tre lektioner med Peter idag. Nu ska jag träna själv i två timmar med elitgruppen. Ska bli skoj! :)

Livet på en pinne

Jag njuter så av livet! Träningen har satt igång, skolan likaså och jag får spendera varenda dag med fantastiska människor! Det är dansdräkt på gång och swarovskistenar kommer hem i omgångar, frestandes om den rosa/lila-kreationen som anländer om någon vecka då det riktiga projektet med pålimningen av allt glitter börjar. Jag älskar att dansa! Det är inte bara fruktansvärt roligt, utan halva grejen är att klä sig som en discokula. Livet på en pinne.

Denna dräkt som tagit mig timmar att fullända har haft sina sista stunder på dansgolvet..! Sorgligt men ska bli kul med lite nytt!

Vad ProCivitas har gjort med mig

"börjar du på ProCivitas kommer du förändras som fan, du kommer bli en sån där äckelsnobb som super skallen av sig medans du vaskar din 300 000krs champange över din farsas nya ferrari"




Detta är jag.


Sen jag började på procce har jag:
* Insett att det finns fler människor än jag som är vrickade i huvudet (and I love it)
* Blivit besatt av 9gag, memeblock - you name it!
* Aldrig trivts så bra i en klass som jag gör, och jag kommer njuta av att hänga med detta fantastiska gäng i 3 år
* Lärt mig mer på ett halvår samtidigt som jag haft kul än vad jag gjort på 9 år på Påarps skola
* Blivit en så mycket gladare och bekvämare människa med mig själv!
* Utvecklat en LOTR-obsession
Jag är fortfarande lika äcklig, grisig, icke-proper och sympatilös. Jag väntar fortfarande på min superförvandling! Bring it on

jag just nu...

Dagens fundering!

Situation:
Det har varit en lång dag. Du kommer hem sen efter träning och är fruktansvärt trött men bestämmer dig ändå för att gå in på facebook och kolla läget en sista gång innan läggdags.


"Pepe Jävla clown, och Barca ska vara fuskare"
"Nu börjar det bli grinigt. När kommer första röda?"
"monster miss av pepe, känns ibland som man kollar på 12 åringars försvarsspel när man ser real.."



Är det bara jag som sitter och önskar att jag hade en pistol i handen så jag kunde ge mig ett skott i pannan? Det finns inget tråkigare, ointressantare eller meningslösare än dessa statusuppdateringar som fyller upp hela nyhetssidan under matcherna. Då är det betydligt roligare att läsa om 11-åriga Anna som står och borstar tänderna till hårdrocksmusik än om tuffa Gösta som sett Zlatan halka på bollen och skriver "ÅÅÅÅÅÅÅÅH JÄVLA IDIOT GE HONOM RÖTT KORT DIREKT".


Ni känner igen er - erkänn! Vilket I-landsproblem.



Tänk hur det hade sett ut om det var samma uppståndelse under våra discotävlingar. Jag ser hur hela framsidan fylls av statusar som:


"ÄCKELPETER GJORDE EN RONDÉKICK I HUVUDET PÅ SIMON!!! DISKA HONOM FÖR FAN!"
"YEEEES DÄR SATTE HON SPAGATHOPPET!!"
"Kicka Jessica ur Synchronized, hon har inte där att göra med dem flexade fötterna!!!"
"Vidrig tilt av My, AVGÅ!!"
"Linnéa dansar som om hon vore i brons, vad händer?!"
"Frukansvärt paljettyg på Amanda idag, sista plats ja tack!"
"Vad tusan gör Linn i mitten av Synchronized? Vem ställde henne där?"



Det hade varit paradiset! Hahaha. Usch.. fotboll i all ära. Men under matcherna är facebook bannlyst för min del ;-)




+




=

Så ja!

För att gottgöra för att jag inte varit särskilt aktiv på sistone slänger jag upp en bomb med roliga bilder från diverse hemsidor som ni kan gotta er i! ;) Jag skärper mig från och med NU!


FANTASTISKA!

Snubblade in på något som kallades för "TV2 Kollektivet" från Norge! Ett gäng sköna ungdomar som gör fruktansvärt roliga och proffsiga humorklipp - jösses vad dem senaste timmarna gått snabbt hahaha! Klicka er vidare själva vettja! ;D

Fest på ryskt psykhem

& I'm on that weird part of YouTube again...

Chilling with le dog

Förlåt för att jag är sämst! Men idag har jag dragit ut en tand. Det kändes inte alls. Dock låste sig min käke så tandläkaren fick stå och slita - DET var smärtsamt hahaha! När den väl hamnade på plats var det inte av hans slit utan för att den stängde sig i ren skräck från att lossna helt... Fyyyyy.

Wii

Igår var det en lång dag! Slutade med att jag var hemma klockan halv nio efter både skolan och träning, då däckadr jag i soffan. Sov non-stop tills jag skulle gå upp idag och det var himla gött!! Idag blir det en rätt lugn skoldag, lite träning och solning innan jag tar mig hemåt ;D

Onsdag, inte tisdag..

Don't take anything for granted

Världens värsta start på dagen! Jag är hungrig, kall, ledsen och otaggad på livet. 2012 - mitt glaaaaada år! Nej nu får jag skärpa mig.ha en fantastisk tisdag allihopa!!:)

Måste älska

När man kommer springandes sista minuten med flåset i halsen in i bussen och busschauffören ska börja skämta med en och man inte fattar vad han menar...
"kan man åka pådenna biljetten upp till Olympia?"
- nej det kan man inte
"va?"
-har du testat?
"ja det brukar gå men var osäker om det gällde den gula bussen med'
- det är väl ingen flygande matta heller
"..."

Sponsorer!

Idag skaffade vår fina dansgrupp Synchronized sina första sponsorer - Resursbank! Dem är snälla och ställer upp så vi kan få nya fräcka dräkter till den kommande terminen. Det blir blått, det blir vitt - och det kommer bli så snyggt! Jag längtar! Tack Resursbank!

BRA SKIT =)







Vilken bra dag!

Efter en bra skolstart och trevligt häng med världens bästa Fiffi mötte jag upp min underbara man som kom hem från Norge! Vi begav oss upp till dansskolan där hela elitgruppen och personalen grattade mig med blommor för min examination! Världens bästa gäng, tusen tusen tack <3



kvällen har spenderats med min goding i danssalen för att köra norsk freestyle, jag vet en tjej som ångrar att hon inte åkte med på träningsläger :(

Stronger Team

Någonting som gör mig riktigt taggad är fina sport- och vinnarcitat! Att varje dag få läsa olika tankesätt från vinnare genom tiderna kan få mig ut i löpspåret på 5 röda. För längesen blev jag tipsad om en sida utav Patric som uppdaterar flitigt varje dag. Det må vara en sida för basketspelare men den kan ha oss dansare så mycket att ge också. Jag är en riktig vinnarskalle, och är det någonting som jag kan säga att jag är bra på så är det att faktiskt åka och träna och ha höga mål med vart jag vill komma! Denna sidan hjälper mig att hålla mig på rätt spår tankemässigt :) Så in och gilla med er! ;D



http://www.facebook.com/StrongerTeam

Kanin

Härdagen skojade jag med mamma och sa att jag ville ha en kanin. Idag kom hon hem med den här.. Vad säger man? Tack mamma...! Haha

why?!

Har spatserat runt och försökt dansa hiphop tills denna låten (Young Money – BedRock) medans jag städar. Jag har känt mig galet badass och till slut bestämde jag mig för att jag skulle söka lite inspiration på youtube. Efter att längre och längre tid spenderats på youtube lyckas jag alltid hamna på den konstiga delen.. Är det bara jag som alltid slutar med att titta på sånt här?! Snälla säg att ni också gör det.

Snygga tofflor

Kollar städprogram i mina fräcka dojjor på tv och ska ta tag i mitt liv snart.. ;D det är fint väder ute så jag längtar efter en god springtur!

Nytt år inleddes uppe bland snön!

I veckan som var hann jag med en tur till Åmål för min regelbunda träning med Sofie, men också för att ta examen som danslärare. Jag klarade examinationen och är nu alltså klar danslärare! Det känns helt underbart och jag är full av inspiration som bara väntas på att få sättas i verk! ;D Gött schleeet.

Under mina dagar uppe i kylan hängde jag än en gång med världens bästa Amanda. Hon är fin, hon är grym på att dansa, hon är sjuk i huvudet och helt enkelt störtunderbar. Hon må vara 96a men en klokare och mognare sådan får man leta länge efter! Vi delar inte bara det gemensamma intresset med dansen, utan fördriver gärna tid tillsammans med att diskutera heta objekt (berlinmur, eiffeltorn - you name it) eller Aiko! Jag är så glad för denna höppetössa och längtar äckligt mycket tills hon kommer ner och hälsar på hos mig (fast hon köttar mig på wordfeud..)! ;D Goa goa du! <3




Jag ser ut som en fyrkant här hahahha. Var är min underkropp?!

Vitlöksbröd

Efter träningen idag köpte jag med mig ceasarsallad och vitlöksbröd hem. Det enda problemet var dock att min hunger tog över så pass mycket att jag tvingades smygbörja på tåget. Jag öppnar mitt vitlöksbröd och njuter av denna fantastiska kombination. Sen börjar jag fasa... vitlök! Hela vagnen osar från min himmelsrika baguette och jag ser hur en ung kille tittar argt på mig och byter vagn. Bra koncept om man vill vara ensam, dåligt koncept om man vill ragga.


I vilket fall fortsatte jag gnaga i mig min mat och stank vitlök resten av dagen. Var det värt det? Japp!


Att få en kick i röven!

Nu menar jag ju självklart inte bokstavligen.. Det vore inte så trevligt! Men annars är själva meningen i ordspråket jävligt bra!

Jag vet inte hur många gånger jag suttit om kvällarna och bara klankat ner på mig själv. Aldrig i hela mitt liv har jag kunnat säga till mig själv "du är bra My" utan mitt tänk har hela tiden varit "du är inte bra, för hon gör det bättre". För att försöka trösta mitt pessimistiska tänkande har jag grämt mig till andra personer som hela tiden försökt uppmuntra mig och mantra in att "jag är duktig, jag är bra" men det har bara hjälpt för stunden. Nästa kväll sitter jag där igen, lika dyster och arg som dagen innan på mig själv!


Men så plötsligt började jag gräma mig för en mycket speciell vän. Istället för att försöka uppmuntra mig säger han något i stil med "gå och göm dig under täcket då om du nu är en sån förlorare och så dålig som du säger". Jag blev både chockad och arg, hur fan kunde man säga så?! Faktum är att dem orden lyfte mig så otroligt mycket. Kanske inte för stunden, för vi började bråka och jag blev fly förbannad. Men dagen efter ville jag minsann bevisa att jag inte är någon förlorare och jag fick en helt annan syn på min träning och framförallt mig själv! Nog att Patric varit en bra förebild för mig ända sen första gången vi snackade, men efter det där ser jag upp till honom på ett helt nytt sätt. Det finns ingen så envis, så självsäker och så villig mot sitt mål som honom. Tre egenskaper som kommer ta honom till toppen, och som jag avundas att jag inte äger själv i den utsträckningen! Men det ska jag jobba på, och det borde ni med göra! :) Patric Lindvall Björkqvist gott folk!

Det finns ingen anledning att deppa för att det gått dåligt på en träning eller man fått ett dåligt resultat på en tävling, det är bara att resa sig igen! ;-) Att deppa hjälper inte alls, men att träna och ställa sig på fötterna igen gör!

Tro på er själva och ta ingen skit!





Så en sån här kick ger jag er ALLA rätt i krysset ;-)

Cabaretkär

Tror ni jag kunde slita mig därifrån efter första showen eller? Jag trivdes så bra bland allt glitter, smink, klänningar och stök i logen så jag stannade kvar med mina kära cabaretvänner kommande föreställning också. Miranda och jag har sprungit runt som två tokar och ätit god mat och varit nostalgiska. Candyclub är fantastiska - Albin är fantastisk! Jag älskar cabaret <3

 

Reasons why I'll never get a boyfriend

Cabaret here I come!!!!

CABARET CANDY CLUB 2

Ikväll ska jag se Cabaret candy club 2 tillsammans med Sanna och Nathalie! Det ska bli riktigt roligt! Jag var med i första upplagan och det blev succé, och känner jag Albin rätt har han lyckats desto mer denna gången ;-)


Var egentligen tänkt att jag skulle delta i år med, och jag hann vara med på fotograferingen men sen tvingades jag hoppa av på grund av ren och skär tidsbrist! Det var ett tufft beslut men nu i efterhand inser jag hur bra det är, med tanke på att jag inte hade hunnit med något om jag hade fortsatt vara med!


Jennie, Josefin, Mattias, Clara, Miranda, jag och Sophie!



Japp.. denna storfotade burkadam är minsann jag! Haha! Jag och mamma satt i soffan och bläddrade igenom cabaretbilderna rätt så hastigt igårkväll. Plötsligt snubblar vi förbi denna bilden och hon säger "vänta, var inte det där du?". Hur fasen såg hon det tänkte jag. "På jättefoten" svarar hon då. Tack mams! ;-) Hahaha!

Svettigt!

Ensam i min fina sal på Friskis! Har sprungit intervaller, stretchat och nu försöker jag nöta in det jag fick från Sofie i onsdags! Det vill inte sätta sig och jag vägrar lämna salen innan jag klarat hela dansen i ett svep ORDENTLIGT! Kramis!

 

Gym gym gym!

Dags att pallra mig mot löpbandet och magmaskinerna! Idag ska det svettas! Gooooo och glad... Och trött hårboll

 

SCHLET



FA-ASEN SÅ TIDIGT DET ÄR! Det är ett vrak som tar tunga steg upp från sängen alldeles nyss. Ramlandes över hinderbanan utav kläder på golvet når jag till slut min destination - toaletten. Gnuggar mig lite i ögonen och sen ser jag i spegeln att jag liknar Krumm i "Real monsters" från Nickelodeon, bortsett från att hans armhår är min spretiga blonda kalufs. Godmorgon på er också!

/Krumm

Vem tränar mig?





Sofie Ericson


Det är svårt att vara annat än stolt över att säga att jag blir tränad av självaste forna världsmästarinnan! Hon är min stora idol i alla kategorier och så ofta som möjligt sätter jag mig på ett tåg mot Säffle för att bli slaktad och ta privatlektioner med denna fantastiska kvinna som inte bara toppar den svenska rankinglistan och är en otrolig dansare utan också en underbar person! Hon må gå under namnet "discoHitler" men en ödmjukare människa får man leta länge efter! Det är Sofie som har gjort i princip hela min dans och jag är galet nöjd med att ha hittat en person att ta privatlektioner med som är så rätt för just mig. Tusen tack Sofie för att du är du! :D









Peter Kjärsgård



Minst lika stolt är jag över att kunna kalla denna fantastiska man för min tränare! Även han toppar den svenska rankinglistan och har titlar som både nordisk och svensk mästare i ryggen (titel: gummiben av mig..). Jag kan sitta utmattad i danssalen och verkligen inte ha någon energi alls, men han lyckas ändå tvinga mig upp och köra en sista minut. Att kalla sin tränare för sin bästa vän är någonting som inte många kan.. men det kan jag! Peter är min andra halva och jag älskar honom så otroligt mycket :-) (Fast att han plågar mig inne i danssalen... ;D) Han har lyft mig hela vägen från botten och stöttar mig än, helt magiskt!! Det var han som fick mig att hitta motivationen och viljan att faktiskt komma långt och det finns väl inga ord som kan beskriva hur tacksam jag är för det idag.. :)

05:30..

Klockan är 05:30 och jag ligger fortfarande vaken. Som jag skrev i tidigare inlägg har denna dagen vigts åt någonting jag gör allt för sällan - precis ingenting! Benen sprätter på mig och tanken på att jag om 3 1/2 timmar ska upp för att bege mig mot gymmet gör mig snarare lycklig än ger mig kalla kårar! Jag må gilla att slappna av och njuta av livets vackra dagar, men jag längtar läskigt mycket mot min fullspäckade lördag! Wow vad poppis jag lät där ;-)

Ungefär lika poppis som denna hemlösa man som roar sig med Photobooth uppe i Stockholm!


Fick under tidens lopp en del frågor på min förra blogg som jag aldrig riktigt besvarat! Så det blir my mission tomorrow :-) Förresten har jag börjat tycka smileys med näsor är otroligt söta, är det en del i min mognadsfas mot att bli vuxen måntro?


Det var längesen jag åt sparris! Dags att ta tag i livet! (ja jag har bildbrist och det har bara gått två inlägg...)

Vem är jag?


Mitt namn är My Skoog och jag är en 16, snart 17-årig tjej från Helsingborg! Jag kan alltså inte prata ordentligt, jag är minderårig men lever trots det ett hektiskt liv, även om jag i skrivande stund ligger på precis samma plats som jag legat på hela dagen - alltså min säng (toalettbesök och matpauser ej inräknat, riktigt så snuskig är jag inte..än).



Mina dagar består utav tufft plugg på fantastiska ProCivitas och träning för att nå den absoluta toppen i min discodanskarriär! Vad vill jag då uppnå med denna fantastiska blogg? Det vet jag nog inte riktigt själv! Men jag hoppas att jag kan dra med mina 3 läsare från förra bloggen för att åtminstone tjäna lite respons på det jag skriver ;-)



Skämt åsido! Jag älskar träning, jag älskar min familj, jag älskar mina fantastiska kompisar och framförallt så älskar jag livet och mitt brinnande dansintresse! De två sistnämnda sakerna är i princip vad min blogg kommer att handla om, hur JAG finner motivation till det jag håller på med och hur jag ska göra 2012 till mitt gladaste år hittills! Jag hoppas ni är sugna på att hänga med på min resa så ska jag se till att den här bloggen håller sig aktiv! Väl bemött!


Peace out!
RSS 2.0